Uslovi korišćenja

MS platforma Srbije, Cara Lazara 5-7, Opština Stari Grad, 11000 Beograd
Šifra delatnosti – delatnost : 9499 – Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Matični broj: 28260342
PIB: 110906332
www.msplatforma.org.rs
Mob: 063/73-96-078
e-mail: office@msplatforma.org.rs

Posetom ili donacijom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. MS platforma Srbije zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija sa korisnicima

Naša komunikacija sa posetiocima sajta i donatorima se odvija putem elektronske pošte ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

MS platforma Srbije se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših donatora.

MS platforma Srbije prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo donatorima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za naše marketinške akcije. Svi podaci o donatorima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u MS platformi Srbije odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što tekstovi, fotografije, logotipi, video i audio zapisi, dizajn (baneri, ikonice), i softver su vlasništvo MS platforme Srbije i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti.

 Radno vreme

Online donacija preko web prezentacije www.msplatforma.org.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

MS platforma Srbije zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

 

Uslovi donacije

www.msplatforma.org.rs je web prezentacija koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Detaljni uslovi donacije navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što date donaciju:

Doniranje

Prilikom doniranja potrebno je da ispratite sledeće korake:

  1. Izbor iznosa donacije
  2. Unos podataka radi evidencije donatora
  3. Finalni pregled podataka
  4. Pregled i potvrda donacije

 

  1. Unos iznosa donacije

Na web stranici MS platforme Srbije može se uplatiti jedna od četiri ponuđena iznosa donacije: 500 RSD, 1.000 RSD, 2.000 RSD i 5.000 RSD ili ove vrednosti pomnožene sa izabranom količinom (na primer, iznos od 1.500 RSD možete uplatiti tako što izaberete: donacija – 500 RSD, količina – 3) Nije omogućena uplata proizvoljnog iznosa donacije. Svi iznosi izraženi su u domaćoj valuti — dinar (RSD). Ne postoje iznosi izraženi u stranoj valuti.

Konačan iznos donacije koji će biti uplaćen na račun MS platforma Srbije će biti umanjen za iznos troškova e-commerce usluge, koji iznose od 1,0% do 2,7% u zavisnosti od vrste kartice!

 

  1. Unos podataka radi evidencije donatora

Prilikom popunjavanja formulara za donaciju potrebno je da unesete svoje lične podatke i email adresu. Evidencija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put kada posetite www.msplatforma.org.rs sistem će vas automatski prepoznati po unetoj email adresi i ažurirati vaše ostale podatke.

 

  1. Pregled i potvrda donacije

Pre nego što potvrdite donaciju, možete još jednom proveriti sve detalje: iznos donacije, podatke o donatoru.

Plaćanje
Podržava sledeće načine plaćanja:

platnom karticom (online plaćanje)

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Banci Intesa Beograd kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

MS platforma Srbije nije u sistemu PDV-a.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Reklamacije

Reklamacije vezane za izvršenu upatu (donaciju) su moguće u sledećim slučajevima:
1. Zloupotreba kartice;
2. Pogrešno unet iznos.

U slučaju reklamacija iz nekog od napred navedena dva razloga, iste se primaju tako što se e-mail sa potvrdom o izvršenoj transakciji prosleđuje na e-mail adresu office@msplatforma.org.rs i uz njega se prilažu skenirani zahtev za povrat sredstava u slobodnoj formi u kojem se navodi razlog. Potrebno je da zahtev sadrži potpis vlasnika kartice i skeniranu ličnu kartu, kao i kontakt telefon. Pošiljalac će biti kontaktiran, a sredstva vraćena u roku od 10 dana nakon uspostavljenog kontakta. Sredstva se vraćaju na račun koji je vezan za platnu karticu kojom je donacija izvršena.

Zahtevi se mogu slati i poštom na: MS platforma Srbije, Cara Lazara 5-7,  Opština Stari Grad, 11000 Beograd i potrebno je da sadrže sve elemente kao i zahtevi poslati e-mailom.

 

Povrat sredstava

U slučaju vraćanja sredstava donatoru koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, MS platforma Srbije je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Izjava o konverziji
Sve transakcije na našem sajtu obračunavaju se u dinarima (RSD).

Vaša platna kartica će biti zadužena za navedeni iznos u dinarima. Ukoliko Vaša platna kartica nije povezana sa dinarskim računom, iznos transakcije u dinarima biće konvertovan u valutu Vašeg računa prema kursu Vaše banke, odnosno izdavaoca platne kartice. Zbog navedenih konverzija, moguća su izvesna odstupanja od originalnog iznosa transakcije.

Pronađite nas i na ..
Popunite anketu
MS priče